Prijava

Dobrodošli na spletni portal: https://sezonanakmetiji.si, ki ga ureja in upravlja Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano s sedežem na Dunajski 22, 1000 Ljubljana.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov, pridobljenih preko spletne strani www.sezonanakmetiji.si.

V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov, lahko obiskovalci (registrirani uporabniki) spletnega mesta www.sezonanakmetiji.si preverijo in po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo svoje podatke, vnešene ob registraciji.

Z registracijo in prijavo in s strinjanjem s splošnih pogojev soglašate, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov spletnega mesta www.sezonanakmetiji.si, ter se strinjate z uporabo vaših podatkov na način in v namene, opisane v nadaljevanju.

Registrirani uporabniki Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano kot upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur.l.RS, št. 94/2007). Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradnih natečajih, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradnega natečaja ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem.  V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev.